Workshops

Workshop Verf je Vrij!

Het werken in een workshop-vorm (ipv de cursus-vorm van de afgelopen jaren), is heel goed bevallen!

Het was een dag vol inspiratie, warmte, gezelligheid, bijzondere ervaringen en ontdekkingen. De reacties waren positief en er was van beiden kanten interesse in voortzetting.

Voor de voortzetting zijn wij geinspireerd een reis van 3 workshops aan te bieden.

De workshops zijn zo opgezet dat ze elk afzonderlijk te volgen zijn, en dat wanneer je ze alle drie volgt er een voortgang en verdieping mogelijk is.

Doel van de workshops zijn:

Het vrij maken van je levenskrachtige creatieve stroom, wakker maken van je intuitief en imaginatief vermogen, ervaring opdoen met expresieve technieken en materialen.

Tevens brengen de workshops je tot inzichten en persoonlijke ontwikkeling.

De Reis

Deze reeks van drie workshops is als een ontdekkingsreis, waarbij we iedere workshop ervaringen opdoen rondom andere thema’s.

  • Het begin van de reis (1e workshop) gaat over het uitzetten van je intentie en tegelijkertijd over het aangaan van ‘het niet weten’. Thema’s waar we mee werken: jouw intentie en het overgeven aan de  stroom.
  • De tweede workshop gaat over op weg zijn, de twijfels en persoonlijke thema’s die je op die weg tegen kan komen. Het aanboren van nieuwe bronnen om door te kunnen gaan, vertrouwen op je innerlijke leiding. Thema’s waar we mee werken: krachtbronnen, belemmeringen op je weg en innerlijke leiding.
  • De derde workshop gaat over de aankomst. Thema’s waar we mee werken: ontvangen wat er is en zien met nieuwe ogen.

www.verfjevrij.nl

Blijf op de hoogte: Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.