Wie ben ik?

When inward tenderness finds the secret hurt, pain itself will crack the rock and Ah! let the soul emerge
-Rumi

Geboeid door het leven, de mens en de kracht van creativiteit volgde Bahar Farshchi Jamshidabady na de afronding van de opleiding Sociaal cultureel werk, de studie tot Sociaal kunstzinnig therapeute aan de Hogeschool Leiden. Haar stages volbracht ze in een kindertehuis in India en in de volwassen- en ouderenpsychiatrie.

Sinds 2004 is ze werkzaam als kunstzinnig therapeut in eigen praktijk en sinds 2006 is ze gevestigd in antroposofisch medisch centrum ‘sterre der zee’ te scheveningen. Sinds 2007 is ze naast haar werk als therapeut, werkzaam als docent aan de opleiding Kunstzinnige therapie aan de Hogeschool Leiden.

Kenmerkend aan Bahar is haar inlevingsvermogen, haar intuïtieve waarnemingsvermogen, warme betrokkenheid en speelsheid.

Als therapeut schept ze de nodige voorwaarden voor een heilzaam en transformatief proces ter bevordering van een stromend, gezond en kwalitatief leven.

Naast de opleidingen Sociaal cultureel werk en Kunstzinnige therapie volgde zij een leerweg tot Reiki Master.

Zij beoefend reeds acht jaar de 5 Ritmes van Gabrielle Roth© en volgt sinds 1997 verscheidene cursussen en therapieën in lichaamswerk, creativiteit en bewustwording. De kunstzinnige therapie ondersteunt ze vanuit haar ervaring met de 5 Ritmes, met meditatie, focussen en imaginatiewerk.