Startpagina

Kosten

Data

 

"Veel ‘geniet-momenten’ gehad! Dankjewel!"

Lon, 40
Consulent


"Erg leerzaam en ontzettend bezielend en enthousiast gebracht"

Angèle, 31
Jobcoach

"Begeleiding was erg goed. Ik werd elke keer op de goede weg gezet en ergens doorheen geholpen"

Esther, 30
Peuterleidster"Mede dankzij de ontspanningsoefeningen kwam ik redelijk snel in de creatieve wereld en vooral in de wereld van mijn gevoel!
Ik heb genoten"

Joke, 40

Secretaris Korpsbeheerdersberaad

 

terug volgende

 

Soulpaining

Ervaar de kracht van je creativiteit!

Een ervaringsgerichte benadering van creativiteit....

Tijdens deze cursus wordt je creatieve bron aangesproken door het doen van speels onderzoek in de wereld van kleur en vorm. De aangeboden oefeningen helpen je te werken vanuit eigen inspiratie en dicht bij jou innerlijk.

We werken afwisselend met de beeldende kunsttechnieken tekenen, schilderen en boetseren. Steeds vormt lichaamswerk een onderdeel van de les.

De aandacht ligt bij de aangeboden opdrachten niet zo zeer op het product, maar op de ervaring. Op deze manier kan je in contact komen met jouw eigen creativiteit en deze op gevoelsmatig niveau leren kennen.

Tijdens de bijeenkomsten leer je durven werken met aandacht voor wat er in het moment leeft, als geintreseerde aanwezige luisterend naar je ziel. Wat voel je, wat zegt het je, waar haal je plezier uit, waar word je nieuwsgierig naar…

Aan het einde van de bijeenkomsten heb je kennis gemaakt met een aantal beeldende technieken en materialen. Je bent een creatief proces gegaan waarin je ontdekkingen hebt gedaan op het gebied van kunstzinnig werken en beleven.

Proeflessen:       Dinsdag 26 februari 20:00–22:00 uur

                         Zaterdag 1 maart 11:00–13:00 uur

                         Zaterdag 8 maart 11:00–13:00 uur

                         Kosten 15,- inclusief materialen

Info / Aanmelden